Vitaliteitspitch

  

Vitaliteitspitch voor medewerkers

Met de vitaliteitspitch voor medewerkers kunt u op een inspirerende manier te weten komen hoe u gezond kunt leven. Het doen van deze pitch kost ongeveer 15 minuten. Klik hier om de pitch te starten.

 

Vitaliteitspitch voor managers

Doe de vitaliteitspitch! Test in 5 minuten uw vitaliteitskennis.

U wilt graag snel, gericht en goed geïnformeerd worden over vitaliteitsbeleid? WGV Zorg en Welzijn heeft voor u een efficiënt en interactief instrument ontwikkeld. Het helpt u in 5 minuten uw beleid op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid te analyseren en op orde te krijgen. Door antwoord te geven op de stellingen weet u welke kansen u pakt en nog laat liggen op het gebied van vitaliteit.

Elf korte filmpjes geven u uitleg en tips. U kunt direct aan de slag! Indien u de antwoorden bij wilt houden en eventuele notities wilt noteren dan kunt u daarvoor het onderstaande werkdocument gebruiken.

Klik hier om naar de vitaliteitspitch te gaan.

Klik hier voor het werkdocument.

Wilt u de vitaliteitspitch bekijken op uw Apple iPad, iPad mini of iPhone? Klik dan hier: wgv.free-learning.nl/html5.html.  

Meer informatie
Bekijk de agenda voor de inhoud van de diverse netwerken. Wilt u deelnemen aan een van de netwerken of contact over arbobeleid en verzuim? Neem dan contact op met Maria Perini, projectmedewerker vitaliteit, tel: 088 255 66 50 of e-mail: m.perini@wgvzorgenwelzijn.nl.

Maak je profiel aan

Zoek je een baan, wil je gematchte vacatures ontvangen en direct solliciteren? Maak dan nu je eigen profiel aan en plaats je cv.

Klik hier