Ontdekdezorg week

Logo_Template_ontdekdezorgweek_RGB_2021

Van 22 t/m 27 maart 2021 organiseren we de landelijke Ontdekdezorg week. Dit doen we om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor een baan in zorg en welzijn. Tijdens deze week ontdekken ze de mogelijkheden van de zorg- en welzijnssector. Ze kunnen zich oriënteren, rondkijken en meteen kennismaken met organisaties bij hen in de buurt.

Digitale editie
Dit jaar vindt de Ontdekdezorg online plaats, in verband met het coronavirus. Deelnemers aan de week komen dit jaar dus niet fysiek langs bij jouw organisatie. We richten het nieuwe platform echter zo in dat potentiële nieuwe collega's online kennis kunnen maken met jouw organisatie. Naast landelijke webinars kunnen deelnemers ook algemene pratische informatie vinden over leren en werken in zorg en welzijn.

Ontdekdezorg markt
Deelnemers die al beter weten wat ze willen en zoeken, kunnen rondkijken op de digitale Ontdekdezorg markt. Hier kan ook jouw organisatie zich presenteren door middel van onder andere een video, de website en een beschrijving van je organisatie. Via de kalender en de contactfunctie kunnen deelnemers meteen contact met opnemen en een afspraak inplannen. Daarnaast kan jouw organisatie zelf online activiteit organiseren, zoals een live Q&A.

Bekijk voor meer informatie de flyer en/of het filmpje

Aanmelden Ontdekdezorg week 2021

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?