Leer- & Ontwikkelhuis

De sector zorg en welzijn staat aan de vooravond van de vierde industriële revolutie: de digitalisering van de samenleving. Werk wordt anders verdeeld en georganiseerd. Slimmer werken, flexibel organiseren, maar ook anders leren. Hoe pak je dat als werkgever aan?

Met de introductie van het Leer- & Ontwikkelhuis wil WGV Zorg en Welzijn een leerprogramma bieden dat innovatief is en aansluit bij de snel veranderende samenleving en de vraag van leden. Binnen het Leer- & Ontwikkelhuis wordt kennis online, blended en interactief overgedragen. Hiermee willen we optimaal inspelen op de diverse vragen die er binnen de zorg- en welzijnsinstellingen leven.

Het aanbod sluit aan bij de (beleids)terreinen waarop WGV Zorg en Welzijn actief is. De eerste twee leergangen zijn uitgebracht, namelijk Dynamische personeelsplanning en Strategisch leren. Op den duur zullen andere modules, bijvoorbeeld vanuit Duurzame Inzetbaarheid, worden toegevoegd. Zoekt u iets wat op dit moment niet wordt aangeboden? Neem dan gerust contact met ons op.

Dynamische personeelsplanning

Demo Dynamische Personeelsplanning
https://edubus.nl/moodle/enrol/lti/tool.php?id=43
Geheime code: yugjQJrtGX0NcRJ752dvyEOklxEgssRq

Strategisch leren

Demo Strategisch Leren    
https://edubus.nl/moodle/enrol/lti/tool.php?id=45   
Geheime code: yugjQJrtGX0NcRJ752dvyEOklxEgssRq

Meer informatie
Neem contact op per e-mail of bel ons op 088 255 6650.

Aanmelden leergangen Leer- & Ontwikkelhuis

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?