Leer- & Ontwikkelhuis

De sector zorg en welzijn staat aan de vooravond van de vierde industriële revolutie: de digitalisering van de samenleving. Werk wordt anders verdeeld en georganiseerd. Slimmer werken, flexibel organiseren, maar ook anders leren. Hoe pak je dat als werkgever aan?

Met de introductie van het Leer- & Ontwikkelhuis wil WGV Zorg en Welzijn een leerprogramma bieden dat innovatief is en aansluit bij de snel veranderende samenleving en de vraag van leden. Binnen het Leer- & Ontwikkelhuis wordt kennis online, blended en interactief overgedragen. Hiermee willen we optimaal inspelen op de diverse vragen die er binnen de zorg- en welzijnsinstellingen leven.

De afgelopen maanden hebben we samen met HR2025 hard gewerkt aan deze nieuwe manier van aanbieden en aan de eerste twee leergangen: Dynamische personeelsplanning en Strategisch leren. Vanaf 1 oktober 2018 kunt u starten met deze twee overwegend digitale expedities. Op den duur zullen andere modules, bijvoorbeeld vanuit Duurzame Inzetbaarheid, worden toegevoegd.

Dynamische personeelsplanning

Strategisch leren

Meer informatie
Neem contact op per e-mail of bel ons op 088 255 6650.

Aanmelden leergangen Leer- & Ontwikkelhuis

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?