Kijken In Elkaars Keuken (KIEK)

In navolging van de Dag/Week van de Mobiliteit en BaanBieding heeft WGV Zorg en Welzijn besloten het initiatief van uitwisseling te vervolgen. Kijken In Elkaars Keuken (KIEK) is hiervoor het nieuwe instrument.

Werkgevers uit verschillende branches kunnen via de ZorgSelect website functies/uitwisselingsplaatsen aanbieden en medewerkers maken een keuze uit het aanbod. Meedoen biedt werkgevers de kans om hun organisatie te profileren en medewerkers van buitenaf aan te trekken. Verder is het de uitgelezen kans om werkenden kennis te laten maken met de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Medewerkers doen inspiratie op om hun eigen functie binnen de organisatie te verrijken en denken na over hun toekomstige loopbaanontwikkeling. Daarnaast bevordert het de mobiliteit en maakt deze bespreekbaar.

Het instrument past bovendien heel goed bij de activiteiten die WGV Zorg en Welzijn verder gaat uitbouwen met betrekking tot intersectorale matchtafels.

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over KIEK vindt u in de speciale flyer. Neem voor meer informatie of vragen contact op met Marie-Susan van de Munnik, beleidsmedewerker WGV Zorg en Welzijn, telefoonnummer 088 255 6650, of stuur een mail.

Aanmelding organisatie voor KIEK

Meld uw organisatie hier aan voor deelname aan KIEK.