Workshop ‘Van verzuimgedrag naar inzetbaarheidscultuur’

26-06-2018

In deze interactieve workshop van één dag krijgt u inzicht, kennis en tools om verzuim structureel aan te pakken, te voorkomen en te managen. Wilt u in uw organisatie naar een inzichtbaarheidscultuur? Meld u dan aan!

Programma
In het ochtendprogramma van de workshop ‘Van verzuimgedrag naar inzetbaarheidscultuur - Inzetbaarheid als service!' komt het procesontwerp in activeren bij verzuim aan bod, waarbij gekeken wordt naar het elimineren van verspilling en het toevoegen van waarde. De gesprekken over verzuim houden op en de gesprekken over inzetbaarheid beginnen.

Tijdens het middagprogramma leert u begrijpen dat beïnvloeden van verzuimgedrag ‘aan de achterkant’ maar zeer beperkt voldoende zal zijn om medewerkers het eigenaarschap te laten ervaren voor hun eigen inzetbaarheid. Het C6 model maakt u er bewust van dat gedragsinterventies ‘aan de voorkant’ het grootste effect zullen hebben op een verandering van cultuur en leiderschap die gaat bijdragen aan het echte gesprek over duurzaam organiseren.

Datum en tijdstip
Dinsdag 26 juni 2018. De workshop is een dagvullend programma. Informatie over de precieze tijdstippen wordt nog bekendgemaakt. 

Locatie
Dit wordt nog bekendgemaakt.

Voor wie
Deze workshop is uitermate geschikt voor hoofden en adviseurs HRM, arbo- en verzuimcoördinatoren, casemanagers en beleidsadviseurs die actief zijn in het domein van verzuim en inzetbaarheid. Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers.

Door wie
De workshop wordt gegeven door Gaston Dollevoet van DEXIS Arbeid. Gaston heeft 15 jaar ervaring met projecten op het gebied van verzuim en inzetbaarheid in bedrijven, branches en sectoren.

Kosten
Deelname is kosteloos voor leden van WGV Zorg en Welzijn, maar aanmelden is niet vrijblijvend. Bij afmelding binnen 5 werkdagen voor aanvang van de workshop wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht. Niet-leden betalen €250,- voor deze workshop. 

Meer informatie
Neem contact op met projectmedewerker Maria Perini, telefonisch via 088 255 6650 of per e-mail.

Aanmelden 'Van verzuimgedrag naar inzetbaarheidscultuur' op 26-06-18

Meld u hier aan voor de workshop.