Week van Zorg en Welzijn

11-03-2019 t/m 16-03-2019

Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart 2019 vindt voor de zevende keer de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openen deze week hun deuren voor het grote publiek. Zo kan iedereen met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk er in de zorg- en welzijnssector gedaan wordt.

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn kunnen belangstellenden, buurtbewoners, (aankomende) studenten, vrijwilligers, cliënten en mantelzorgers komen kijken naar het werk van de alle medewerkers en vrijwilligers die zich dagelijks met passie en professionaliteit inzetten voor hun cliënten en patiënten. Ook zijn er nog steeds veel nieuwe en kundige mensen nodig in de zorg en welzijn en willen wij vooral jongeren enthousiasmeren.

De Nationale Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus.

Kijk voor meer informatie over de Week van Zorg en Welzijn op zorgselect.nl/weekvanzorgenwelzijn en op https://weekvanzorgenwelzijn.nl/