Voorlichtingsbijeenkomst Contactpunt Ontdek de Zorg Twente

11-12-2018
Tijd: 10.00 uur tot 12.00 uur

Op 01 november jl. is de landelijke campagne Ik Zorg van start gegaan en het daarbij behorende regionaal contactpunt Ontdek de Zorg Twente. Op dinsdag 11 december van 10.00 uur tot 12.00 uur vindt er een voorlichtingsbijeenkomst plaats over het contactpunt Twente.

Het contactpunt Twente is een plek waar partijen in de regio samenwerken om geïnteresseerden voor de sector op weg te helpen naar een baan of een opleidingsplek. U als werkgever bent een belangrijke schakel.

Op dinsdag 11 december van 10.00 uur tot 12.00 uur vindt er een voorlichtingsbijeenkomst plaats over het contactpunt Twente. 

Locatie 
Carintreggeland, Boortorenweg 20, Hengelo (Boekelozaal)

De bijeenkomst zal starten met een uitleg over het doel van het contactpunt en hoe de regionale infrastructuur eruit ziet van samenwerkende partijen.

Tijdens deze sessie worden o.a. de volgende punten besproken: 

  • Aanleveren van informatie aan het contactpunt o.a. via ZorgSelect over opleidingsplekken /vacatures/oriëntatiebanen/meeloopdagen, etc.
  • Mogelijkheden en beleid ten aanzien van oriëntatiebanen (wel of niet mogelijk bij de organisatie)
  • Hoe zorg je dat jouw organisatie is voorbereid en ingericht op telefoontjes van belangstellenden
  • Gezamenlijk nadenken hoe we belangstellenden in Twente vasthouden tot er plekken zijn

Er is ruimte voor maximaal 25 deelnemers, mocht u verhinderd zijn en willen deelnemen aan de voorlichtingsbijeenkomst in januari, dan kunt u dit aangeven via info@ontdekdezorgtwente.nl

Aanmelden Voorlichtingsbijeenkomst Contactpunt Ontdek de Zorg Twente 11-12-18