Summerclass burn-out 

10-09-2018 t/m 17-09-2018
Tijd: nader te bepalen

Burn-out is een groeiend probleem in onze moderne samenleving. Het is één van de gevaren voor organisaties die de kwaliteit van de werkprestaties kunnen verminderen. Waarom neemt burn-out in onze samenleving toe? Hoe komt het dat werknemers over hun grenzen gaan? Waarom is het een collectief probleem binnen de gezondheidszorg? En, nog belangrijker, wat kan een organisatie eraan doen? Meld u aan voor de summerclass burn-out om antwoord te krijgen op deze vragen. 

Voor wie 
Geïnteresseerden in het thema burn-out en hoe dit te voorkomen.
 
Waar en wanneer
De bijeenkomst vindt waarschijnliijk plaats op 10 of 17 september a.s., op een nog nader te bepalen locatie en tijdstip. Bij voldoende animo in uw eigen organisatie is een incompany bijeenkomst ook mogelijk.  

Kosten 
Deelname is kosteloos voor leden en niet-leden van WGV Zorg en Welzijn, maar aanmelden is niet vrijblijvend. Bij afmelding binnen 5 werkdagen voor aanvang van de kennisbijeenkomst wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht. Leden hebben voorrang op niet-leden. 

Door wie 
Twee net afgestudeerde jonge academici met psychologische achtergrond werkend als onderzoekers van het Universitair Innovatie Lab (UIL) bij WGV Zorg en Welzijn.  
 
Meer informatie? 
Neem contact op met projectmedewerker Maria Perini, telefonisch via 088 255 6650 of per e-mail

Aanmelden summerclass burn-out 10/09 of 17/09