Summerclass burn-out 

17-09-2018

Burn-out is een groeiend probleem in onze moderne samenleving. Het is één van de gevaren voor organisaties die de kwaliteit van de werkprestaties kunnen verminderen. Waarom neemt burn-out in onze samenleving toe? Hoe komt het dat werknemers over hun grenzen gaan? Waarom is het een collectief probleem binnen de gezondheidszorg? En, nog belangrijker, wat kan een organisatie eraan doen? Meld u aan voor de summerclass burn-out om antwoord te krijgen op deze vragen. 

Let op: aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.

Voor wie 

Geïnteresseerden in het thema burn-out en hoe dit te voorkomen.
 
Waar en wanneer
De bijeenkomst vindt 's ochtends plaats op 17 september a.s.. Deelnemers ontvangen informatie over het precieze tijdstip en de locatie.

Kosten 
Deelname is kosteloos voor leden en niet-leden van WGV Zorg en Welzijn, maar aanmelden is niet vrijblijvend. Bij afmelding binnen 5 werkdagen voor aanvang van de kennisbijeenkomst wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht. Leden hebben voorrang op niet-leden. 

Door wie 
Twee net afgestudeerde jonge academici met psychologische achtergrond werkend als onderzoekers van het Universitair Innovatie Lab (UIL) bij WGV Zorg en Welzijn.  
 
Meer informatie? 
Neem contact op met projectmedewerker Maria Perini, telefonisch via 088 255 6650 of per e-mail

Let op: aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.