Sterk in je Werk & Week van de Loopbaan

18-09-2017 t/m 22-09-2017

Dit hele jaar kun je je aanmelden voor Sterk in je Werk. Werkenden in zorg & welzijn en geïnteresseerden in werken in zorg & welzijn kunnen gratis een onafhankelijk kort loopbaantraject volgen in de eigen regio. Om dit mooie initiatief een extra dimensie te geven, gaat ZorgSelect/WGV Zorg en Welzijn in de Week van de Loopbaan (18 t/m 24 september) extra gratis workshops aanbieden!

 
Tijdens de loopbaanochtend of -middag heb je een individueel gesprek met een loopbaancoach, volg je een workshop (Loopbaan APK, Netwerken en Solliciteren of Presenteer jezelf: elevator pitch en video cv-pitch) en bespreek je jouw eigen gemaakte Talentenscan. In 3 uur tijd ben je weer helemaal up-to-date als het over jouw eigen loopbaan gaat!

Voor & door wie
De extra activiteiten Sterk in je werk die tijdens de Week van de Loopbaan worden aangeboden, zijn bedoeld voor werkenden in zorg & welzijn en voor mensen die serieus geïnteresseerd zijn om te gaan werken in deze sector. Het programma wordt verzorgd door de adviseurs van ZorgSelect.

Programma
Workshop Loopbaan APK
Maandagmiddag 18 september, loopbaansessies tussen 12.00 en 16.30 uur.
In tijden van een snel veranderende arbeidsmarkt en het toenemende belang van duurzame inzetbaarheid kan de workshop Loopbaan APK jou goed ondersteunen. De workshop is bedoeld voor medewerkers die in beweging willen komen in de eigen loopbaan.
Aan bod kunnen komen:
• Vitaal in eigen loopbaan (Hoe investeer je als medewerker actief in je eigen loopbaan, zonder dat er direct sprake is van verandering van werkgever?)
• Profileer jezelf (Als medewerker vergroot je je inzicht in eigen kennis, ervaring, kwaliteiten en talenten)
• Actief in eigen loopbaan (zicht op loopbaancompetenties en hoe belangrijk het is om je blijvend te ontwikkelen)
 
Workshop Netwerken en Solliciteren
Dinsdagochtend 19 september, loopbaansessies tussen 9.00 en 13.30 uur
Vrijdagochtend 22 september, loopbaansessies tussen 9.00 en 13.30 uur
De inhoud:
• Solliciteren is jezelf (her)verkennen; elkaar beter leren kennen met kwaliteiten en beperkingen. Jouw “eigen kracht” zal hierin centraal staan.
• Netwerken (zicht op eigen netwerk of netwerk opbouwen, uitbreiden en onderhouden, Linked-In) en het gesprek aangaan.
 
Workshop Presenteer jezelf: elevator pitch en video cv-pitch
Woensdagochtend 20 september, loopbaansessies tussen 9.00 en 13.30 uur
Een elevator pitch is een korte maar krachtige presentatie waarin je jezelf in ongeveer 60 seconden presenteert (mondeling visitekaartje). Met een video cv-pitch kun je jezelf presenteren aan een werkgever voordat er een gesprek plaatsvindt.
Deze bijeenkomst geeft tips en trucs over de inhoud van en je non-verbale en verbale communicatie.
Onderdelen in de workshop:
• Hoe presenteer je jezelf: wat is belangrijk, waar moet je op letten?
• Hoe stel je een elevator pitch op en waar moet deze aan voldoen?
• Hoe kun je een video-cv maken?
 
Goed om te weten
Na het sluiten van de inschrijving krijg je bericht wat jouw persoonlijke tijd voor gesprek en workshop is en hoe laat je bij ZorgSelect/WGV Zorg en Welzijn in Deventer verwacht wordt. In totaal ben je voor het programma 3 uur kwijt.
 
Er is maar beperkt plaats (12 personen per dagdeel) en vol is vol. Omdat we veel interesse verwachten is het belangrijk dat je je bij verhindering op tijd (minimaal 5 werkdagen van te voren) afmeldt. Dan kunnen we anderen die op de wachtlijst staan de mogelijkheid bieden om alsnog deel te nemen. Meld je je te laat af, of blijf je weg zonder bericht, dan brengen we € 50,- administratiekosten in rekening. In de bevestigingsmail die je in de week van 4 september ontvangt, staat tot wanneer je je gratis kunt afmelden.
 
Meer informatie
Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Marieke Zwier, projectleider Sterk in je werk: 088 255 66 50 of stuur een e-mail.
 

Aanmelden loopbaansessies 18/09/17 t/m 22/09/17

Meld je hier aan voor de gratis loopbaanochtend of -middag.

Loopbaanochtend of -middag naar keuze: