Gezond & Zeker Innovatiedag

29-10-2018

Op maandag 29 oktober 2018 vindt de Gezond & Zeker Innovatiedag plaats. Een leerzame dag vol kennis over duurzame Inzetbaarheid voor zowel zorgverleners van de operationele werkvloer als teamleiders, leidinggevenden, beleidsmedewerkers en HRM- en arboprofessionals.

Tijdens de Gezond & Zeker Innovatiedag volgt u workshops op het gebied van agressie en fysieke belasting en ontmoet u collega’s uit het hele land. Er zijn zowel workshops te vinden over beleidsmatige onderwerpen als workshops waarin je meteen aan de slag gaat en praktische vaardigheden oefent en toepast. Door middel van het festivalschema bepaalt u zelf wanneer je welke workshop volgt. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar korte pitches, of wilt u juist de diepte in door middel van een lange uitgebreide sessie? U bepaalt! Op deze manier deelt u de dag zo in dat u het optimale uit de Innovatiedag haalt.

Op de uitgebreide Praktijkmarkt vindt u allerlei leveranciers waarbij u nieuwe hulpmiddelen en technieken kunt uitproberen. Probeer bijvoorbeeld het nieuwste hulpmiddel op het gebied van steunkousen uit of test een nieuwe innovatieve tillift.

Waar
Het NBC Congrescentrum in Nieuwegein (Blokhoeve 1).

Kosten
De Gezond & Zeker Innovatiedag kost €125,- per persoon. 

Meer informatie en aanmelden
U vindt het overzicht van alle workshops en de aanmeldmogelijkheid voor deze dag op de website van de Gezond & Zeker Innovatiedag.