Conferentie 'Wendbaar aan het werk'

01-11-2018

Hoe zorg je ervoor dat werknemers gezond en met plezier aan het werk zijn? Oftewel: met welke interventies houd je werknemers duurzaam inzetbaar? Dat is de kernvraag van het project ‘Wendbaar aan het werk’, geïnitieerd door werkgeversverenigingen Transvorm en WGV Zorg en Welzijn. Op 1 november 2018 worden de resultaten van dit project bekendgemaakt tijdens de conferentie Wendbaar aan het werk. Wilt u gevoed worden met nieuwe inzichten en energie om hiermee verder aan de slag te gaan? Blok dan donderdag 1 november in uw agenda en meld u meteen aan!

Het project bestaat uit twee complementaire projecten om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te versterken. Het ene project richt zich op goed werknemerschap en het andere op goed werkgeverschap. Interventies op dit gebied zijn wetenschappelijk onderzocht bij de in totaal 26 deelnemende organisaties. Partners in de uitvoering van dit project zijn Bewegen Werkt, Wecreate Consulting en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Programma met keynote speaker Ilmarinen
Professor Juhani Ilmarinen is de keynote speaker op 1 november. Hij is dé internationaal vermaarde expert op het gebied van werkvermogen. Met ruim 30 jaar onderzoekservaring op zijn naam, ontwikkelde hij vanuit het Finnish Institute of Occupational Health (FIOH) de Work Ability Index (WAI) en het concept van het Huis van Werkvermogen. Na het plenaire ochtendprogramma met diverse sprekers, worden er ’s middags verschillende workshops gehouden. In september volgt meer informatie over het programma.

Aanmelden
Meld u aan via de website Wendbaar aan het werk. Deelname aan de conferentie is gratis voor leden van Transvorm en WGV Zorg en Welzijn.

Meer informatie