Aanmelden & naslag Wendbaar aan het werk

Binnen het project Wendbaar aan het werk is, gedurende de periode mei 2017 t/m oktober 2018, €500.000 beschikbaar om te werken aan wendbare medewerkers en een gezonde organisatiecultuur in zorg en welzijn. Werkgeversverenigingen Transvorm (Brabant) en WGV Zorg en Welzijn voeren dit project gezamenlijk uit.

In de regio Oost-Nederland krijgen 16 organisaties de kans om mee te doen aan het project. De helft van deze organisaties focust op goed werknemerschap en de andere helft op goed werkgeverschap.

Meld u aan voor 1 oktober 2017
Er zijn nog enkele plekken vrij! Geïnteresseerde werkgevers kunnen zich t/m 30 september aanmelden door onderstaand aanmeldformulier in te vullen en te retourneren.
Download hier het aanmeldformulier (Word)
Download hier het aanmeldformulier (pdf)

Communicatiekit deelproject werknemers
1. Hulpmiddel - Instructie over communicatie en PR
2. Algemene leaflet Wendbaar in je werk
3. Poster behoeftepeiling
4. Behoeftepeiling duurzame inzetbaarheid
5. Leaflet training zelfleiderschap
6. Leaflet training zelfleiderschap voor intranet, nieuwsbrief en e-mail
7. Poster vitaliteitsgesprek

Meer informatie
Meer informatie over beide deelprojecten vindt u in de productkaarten. Het is mogelijk om het project op maat te maken voor uw organisatie. Hierover kunt u contact opnemen met Marloes Damhuis, beleidsmedewerker WGV Zorg en Welzijn, telefoonnummer 088 255 66 50 of stuur een mail.

Informatiebijeenkomst Wendbaar aan het werk

Op 23 mei 2017 was de informatiebijeenkomst om werkgevers te informeren over het project. De presentaties van deze bijeenkomst en activiteitenoverzichten zijn hier te downloaden.

Maak je profiel aan

Zoek je een baan, wil je gematchte vacatures ontvangen en direct solliciteren? Maak dan nu je eigen profiel aan en plaats je cv.

Klik hier