Week van Zorg en Welzijn

Van 12 t/m 17 maart 2018 wordt voor de 6e keer de nationale Week van Zorg en Welzijn (WZW) gehouden. Dé gelegenheid om te laten zien wat we doen en waar we trots op zijn als sector. Zorg- en welzijnsinstellingen kunnen jaarlijks deelnemen door middel van een open dag of activiteiten voor een specifieke doelgroep tijdens deze week.

WGV Zorg en Welzijn coördineert en promoot de Week van Zorg en Welzijn in Overijssel, Noord- en Oost-Gelderland. In 2017 deden bijna 80 organisaties in onze regio mee, met meer dan 250 locaties.

Aanmelden WZW2018

Meld u hier aan voor de WZW

Doet mee aan WZW2018

 

Terugblik WZW 2017
De Week van Zorg en Welzijn 2017 was een groot succes. We vlogen met een helikopter door Nederland, waren op televisie en radio en vele bekende Nederlanders kwamen op bezoek. Bij de Gouden Hart Actie werden ruim 700 prachtige complimenten uitgedeeld. In totaal openden ruim 1.100 locaties in Nederland de deuren.
Wil je nog eens terugkijken hoe het was? Bekijk dan het Week van Zorg en Welzijn Jaaroverzicht en/of onze Wrap up movie.

Ideeënboekje vol inspiratie
Wat gaat jouw organisatie doen tijdens de WZW? In het ideeënboekje staan allerlei activiteiten die origineel en succesvol bleken te zijn voor een kleine of grote groep, voor verschillende doelgroepen, minimaal of maximaal budget, met of zonder hulp en veel of weinig werk. Haal jouw inspiratie uit het ideeënboekje.

Special Zorg en Welzijn
Ter promotie van de Week van Zorg en Welzijn is in 2017 in heel Nederland, bij ruim 6 miljoen huishoudens, de Special Zorg en Welzijn verspreid. Deze krant is door WGV Zorg en Welzijn in Overijssel, Noord- en Oost-Gelderland aangevuld met regionale pagina’s en bezorgd bij 719.000 huishoudens.

Special Zorg en Welzijn 2017 - Achterhoek
Special Zorg en Welzijn 2017 - IJssel-Vecht
Special Zorg en Welzijn 2017 - Noord-Veluwe/Stedendriehoek
Special Zorg en Welzijn 2017 - Twente

Meer informatie
Neem voor meer informatie over deelname in 2018 contact op met Carolien Brouwer of Liesbeth de Wild, communicatieadviseurs bij WGV Zorg en Welzijn, tel: 088 255 66 50 of e-mail: communicatie@wgvzorgenwelzijn.nl.

Maak je profiel aan

Zoek je een baan, wil je gematchte vacatures ontvangen en direct solliciteren? Maak dan nu je eigen profiel aan en plaats je cv.

Klik hier