Vitaliteitspitch

  

Vitaliteitspitch voor medewerkers

Met de vitaliteitspitch voor medewerkers kunt u op een inspirerende manier te weten komen hoe u gezond kunt leven. Het doen van deze pitch kost ongeveer 15 minuten. Klik hier om de pitch te starten.

 

Vitaliteitspitch voor managers

Doe de vitaliteitspitch! Test in 5 minuten uw vitaliteitskennis.

U wilt graag snel, gericht en goed geïnformeerd worden over vitaliteitsbeleid? WGV Zorg en Welzijn heeft voor u een efficiënt en interactief instrument ontwikkeld. Het helpt u in 5 minuten uw beleid op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid te analyseren en op orde te krijgen. Door antwoord te geven op de stellingen weet u welke kansen u pakt en nog laat liggen op het gebied van vitaliteit.

Elf korte filmpjes geven u uitleg en tips. U kunt direct aan de slag! Indien u de antwoorden bij wilt houden en eventuele notities wilt noteren dan kunt u daarvoor het onderstaande werkdocument gebruiken.

Klik hier om naar de vitaliteitspitch te gaan.

Klik hier voor het werkdocument.

Meer informatie
Bekijk de agenda voor de inhoud van de diverse netwerken. Wilt u deelnemen aan een van de netwerken of contact over arbobeleid en verzuim? Neem dan contact op met Maria Perini, projectmedewerker duurzame inzetbaarheid, telefonisch via 088 255 6650 of per e-mail.