Strategische personeelsplanning en HRM-beleid

WGV Zorg en Welzijn wil graag dat zorg- en welzijnsinstellingen aan de slag gaan met de ontwikkeling van een strategisch HRM-beleid voor de eigen organisatie en dat de vereniging een waardevolle bijdrage levert bij de ontsluiting van kennis en informatie die een instelling nodig heeft om positie te kunnen bepalen.

Opleiding Beleidsadvisering in de zorg

Onder de naam Certified Professional Programs biedt de Open Universiteit een breed scala aan praktijkgerichte opleidingen op hoog niveau, voor en door professionals. Het CPP Beleidsadvisering richt zich op het verwerven van de competenties die nodig zijn om te functioneren als effectief beleidsadviseur. Cursisten van leden kunnen een korting van € 500 krijgen op het programma. Zij betalen dan € 5.495 in plaats van € 5.995 op basis van een open inschrijving. Deelnemers ontvangen na afloop het Certified Professional Program diploma Beleidsadvisering in de zorg. Meer informatie over de opleiding 


Leergang Strategische Personeelsplanning

Met de Open Universiteit zijn afspraken gemaakt over een leergang Strategische Personeelsplanning. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij Gerard Evers, Gerard Evers van EuroHRM, via 06 - 534 65 225 of info@eurohrm.nl


Ambiq: "Wij zijn erg tevreden met de vormgeving en inhoud van de leergang. Hij is goed opgebouwd en enorm leerzaam. De leergang biedt instrumenten waarmee je daadwerkelijk aan de slag kunt."

AriënsZorgpalet Enschede: "Tijdens de leergang zijn we ons nog meer bewust geworden van het nut en de noodzaak van strategische personeelsplanning." 


Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Janny Joosten, strategisch relatiemanager, tel: 088 255 66 50 of e-mail: j.joosten@wgvzorgenwelzijn.nl.

Maak je profiel aan

Zoek je een baan, wil je gematchte vacatures ontvangen en direct solliciteren? Maak dan nu je eigen profiel aan en plaats je cv.

Klik hier