Innovatieve leeromgevingen

In de regio’s binnen het werkgebied van WGV Zorg en Welzijn zijn diverse initiatieven opgepakt om alternatieve stagevormen te ontwikkelen, om de beroepspraktijkvormingsproblematieken te kunnen oplossen. Door een gevarieerd aanbod te creëren en op een creatieve manier alternatieve stagevormen te ontwikkelen, kan er in de toekomst sneller ingespeeld worden op veranderingen.

Nieuwe of aangepaste stagevormen kunnen op kleinschalig niveau direct in de praktijk gebracht worden en kunnen daarmee voor de regio als input fungeren om binnen het reguliere aanbod opgenomen te worden en daardoor een breder spectrum aan mogelijkheden bieden aan studenten en instellingen.

Voorbeelden van vernieuwende en succesvolle stagevormen zijn gepubliceerd in de brochure innovatieve leeromgevingen.  Heeft u interesse voor één of meerdere gedrukte exemplaren, neem dan contact op met de afdeling onderwijs. 

Meer informatie
Heeft u informatie over andere stagevormen, dan horen we dit graag. Neem contact op met de afdeling onderwijs via tel. 088 255 66 50 of info@wgvzorgenwelzijn.nl.

Maak je profiel aan

Zoek je een baan, wil je gematchte vacatures ontvangen en direct solliciteren? Maak dan nu je eigen profiel aan en plaats je cv.

Klik hier