Gezond & Zeker Kennisdagen

Op maandag 30 oktober bent u als ergo- of veiligheidscoach van harte welkom tijdens de Gezond & Zeker Kennisdag in Nieuwegein. Ook leidinggevenden en ARBO- en P&O-professionals zijn van harte uitgenodigd.

Op de Gezond & Zeker Kennisdag zijn allerlei leerzame activiteiten te doen en interessante workshops te volgen. Nieuwsgierig naar het workshopaanbod van dit jaar? Hier vindt u een overzicht.

Thema: Bruggen Bouwen
Fysieke belasting en agressie terugdringen? De kans dat je daarin slaagt, is groter als je samenwerkt en een brede blik hebt. Daarom is ‘Bruggen Bouwen’ het thema van de Gezond & Zeker Kennisdag. We bouwen bruggen tussen mensen, afdelingen, regio’s en branches.

Gezond & Zeker, onderdeel van RegioPlus, organiseert ieder jaar de Gezond & Zeker Kennisdagen, hét kennisevenement over preventie van fysieke belasting en agressie in de zorg.  De jaarlijkse bijeenkomst voor ergocoaches, veiligheidscoaches, P&O-medewerkers en arbocoördinatoren over ergonomie en veiligheid. WGV Zorg en Welzijn ondersteunt de Gezond & Zeker kennisdagen.

Inschrijven en meer informatie over het programma
Meer informatie over de Gezond en Zeker Kennisdag vindt u op de website van Gezond & Zeker. U kunt zich op die website ook inschrijven voor de Gezond & Zeker Kennisdag.

Gezond en Zeker kennisdagen wordt in 2017 Gezond & Zeker kennisdag
Dit jaar gaat u merken dat Gezond & Zeker van twee kennisdagen naar één Gezond & Zeker kennisdag gaat. Deze vindt plaats op maandag 30 oktober 2017 in het NBC in Nieuwegein. Bezoekers kunnen tijdens de kennisdag kiezen uit verschillende workshops rondom de thema's 'preventie', voorkomen van 'fysieke werkbelasting', 'agressie' en 'geweld'. Een aantal succesvolle workshops van het afgelopen jaar komt terug, maar er zijn ook veel nieuwe workshops. En er zijn branche-specifieke workshops. Speciaal voor de ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, thuiszorg en ouderenzorg zijn er workshops over branche-specifieke uitdagingen en oplossingen. Het wordt een mooie dag vol vernieuwde en innovatieve workshops, een uitgebreide informatiemarkt en allerlei leerzame activiteiten. 

Maak je profiel aan

Zoek je een baan, wil je gematchte vacatures ontvangen en direct solliciteren? Maak dan nu je eigen profiel aan en plaats je cv.

Klik hier