Samenwerking met EQIB

WGV Zorg en Welzijn heeft een samenwerkingsovereenkomst met EQIB | The Human Factor.

De juiste persoon op de juiste plek, dat is het doel van Eqib en daar doen zij echt alles voor.

Eqib helpt bij het versterken, erkennen en ontwikkelen van het aanwezige potentieel in mensen en in organisaties.

Eqib is Business Partner in alles wat met organisaties en mensen te maken heeft. Of het nu gaat om de ontwikkeling van mensen, het aantrekken van professionals of het afscheid nemen van medewerkers: het team van specialisten kan precies aansluiten bij uw vraag. Binnen de zorg heeft Eqib zeker haar sporen verdiend. De professionals in haar team zetten zich al jaren in voor diverse zorginstellingen. Eqib helpt organisaties en (hun) mensen bij het behalen van succes. Hoe?

Recruitment
Haar doelgroep functioneert op MBO+ | HBO en WO niveau. Van starters tot zeer ervaren professionals op top management niveau. Eqib zet zich over de gehele breedte van een organisatie in. De behoefte van u als werkgever is het uitgangspunt. De Recruiters weten wie u zoekt, profileren uw organisatie optimaal en kennen de kandidaten.

Coaching & Assessments
Als organisatie zoekt u goede mensen, maar wilt u de mensen die al met u werken blijven binden en boeien. Het bekijken van uw medewerkers en hen begeleiden zodat zij echt in hun kracht komen te staan en zich ook blijven ontwikkelen, dat is waar de ontwikkelprofessionals van Eqib u mee kunnen helpen. Oog voor duurzame inzetbaarheid brengt nieuwe energie, voor u en uw mensen.

HR Services
Herkent u dat het succes van uw bedrijf voor een belangrijk deel bepaald wordt door uw medewerkers? Hebt u hiervoor de juiste mensen in dienst, maar bent u op zoek naar extra ondersteuning om meer uit uw medewerkers te halen? De HR Professionals van Eqib kunnen u hierbij van dienst zijn!

Om als mens en organisatie het verschil te maken, inspireert Eqib elkaar door het werk met passie te doen. Elke dag! Vernieuwende, praktische en haalbare ideeën, gevoed door eigen kennis en die van haar klanten, voeren zij door in het bedrijf om ook echt dat verschil te (blijven) maken.
Duurzame inzetbaarheid, mensen voor een langere termijn aan elkaar verbinden, daar zijn zij gewoon goed in.

The Human Factor | The essence of success in business and in life!

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marion Teesink
E-mail: m.teesink@eqib.nl | Tel: 074 349 40 74

www.eqib.nl